lördag, juli 25, 2009

Önskelista!

På almän begäran kommer här en önskelista:

* Presentkort på fotvård
* Vibbrator, eller kanske en mr.rabbit =)
* Två kuddar från Lagerhouse, turkosa i manchester
* Presentkort på Lagerhouse
* Grafikkort till datorn så jag kan koppla den till TV:en och se på film
* Presentkort på IKEA funkar ju alltid om man inte kommer på något annat...
* Presentkort på kläder kan ju funka om fantasin tryter...
* En väska... kvalifikationerna för den är: minst två stora fack och ett litet, inte för stor och klumpig, ska få plats med en bok i ena facket och allt annat i det andra.
* Mysiga och mjuka plädar i vitt, grått, turkost eller rosa.

Fyller på om jag kommer på något mer...

torsdag, juli 09, 2009

Nya äventyr!

För att jag ska slippa skriva om allt igen så tycker jag ni ska gå in på min bilddagbok och kolla där istället... =)

fredag, juli 03, 2009

Ystad Djurpark!

Idag begav jag, hampus, christin, adrian och eliott oss mot ystad och djurparken. I handen hade Christin en vägbeskrivning från eniro och redan i Eslöv hade vi kört fel, jag hävdar att vägbeskrivningen var fel... Efter S Sandby hamnade vi i Dalby vilket vi inte skulle enligt vägbeskrivningen... åter... måste vara fel på vägbeskrivningen. Efter ett par varv utanför Dalby var vi åter på väg mot Ystad... ja vi trodde det i alla fall... och efter att ha kört i en halv evighet utan att egentligen veta om vi ens var på rätt väg så dök djurparken upp mitt på en åker i mitten av ingenstans... Vi fick se en hel del av Lunds kommun i alla fall... haha

Vi började med lunch som hade inhandlats på domus när vi var i Eslöv, och pannkakor som jag gjorde igår... mums. Sen gick vi och såg på djuren. Vi såg Sebror (stod faktist med ett S på skylten), Strutsar, nån antilop sort, gäss, schetlandspoonier, apor, papegojer, kameler, någon annan antilop sort, lemurer och klappade getter. På en av toaletterna var ett fönster in i ap-buren så aporna kunde titta in på en medans man gick på toa. Jag gick in där och så fort jag satt mig kom en apa hoppandes och satte sig i fönstret och tittade på mig... mycket mysko... haha. Vissa silkesapor var lösa i träden vid lekparken men vi såg dem aldrig men hörde dom. Papegojerna var oxå lösa i ett träd vid cafeet. Inte så stort men ganska trivsamt... kan rekommenderas.

Efter rundan blev det glass och sen gick vi till poolen som de hade. Pågarna hade jätte skoj i poolen i flera timmar. Tyvärr fick jag mens i natt och kunde inte bada och Chrstin kunde inte häller bada så mycket. Men de hade skoj endå pågarna, blev dock lite avundsjuk när man såg dem bada... =(

Sent på eftermiddagen körde vi hem och stannade på McDonalds i Eslöv för middag där pågarna lekte lite till på deras lekplats. Sen bar det av hemmåt och dushen. Konstigt nog kunde Hampus inte somna efter detta. 12 timmars bus borde göra vem som hällst trött. Men när jag läst en bok och sjungit en stund så somnade han.

Imorgon blir det ingenting på schemat. Ska ta det lugnt, laga cykeln där kedjan hoppat av och sen cykla och handla godis, är ju Lördag imorgon vilket Hampus hade stenkoll på.

Bilder kommer snart på BDB. Glömde ju så klart kamerna så får kopiera av Christin.