söndag, december 20, 2009

Snö, snö och åter snö...

Ja ingen kan väl ha missat snön som kommit... Blä är allt jag har att säga om det.
Tågen är sena eller inställda när man ska hem från jobb och när man ska dit är dom oftast i tid eller inställda helt... man vet helt enkelt inte när man kommer dit och när man kommer hem. Som tur är har jag dom bästaste vännerna i världen som tar hem min son efter dagis så jag inte behöver känna någon stress över att inte hinna hem innan dagis stänger... =)

Förra vintern lovade jag Hampsu en pulka om det kom snö som låg kvar över en helg... det gjorde det aldrig så denna helgen fick jag hålla vad jag lovat och köpa en pulka. Problemet var bara var jag skulle få tag på en pulka. Åter igen är jag bortskämmd med de bästaste av vänner så Miia plockade upp en på väg hem från jobb... =) Så i går bar det av till M-holm där vi åt en stadig lunch innan vi byltade på oss allt som ska på när man ska ut i snön och sen åkte vi till Karaby Backar. Karaby Backar är egentligen en dalsänka och backen är ganska hög och brant så vi började på den lägsta sidan och åkte ett par ggr innan vi gav oss på en större och brantare. Så ville hampus då åka med mig så sagt och gjort... dock stack våra fötter ut eftersom pulkan ej är byggt för vuxna och strax innan pulkan stannade så åkte Hampus ben in under pulkan varpå jag fick halv panik och slängde mig i sidleds och drog han med mig. Det gick då bra... han fick lite ont men det gick snabbt över men han ville dock inte åka mer efter det så vi åkte hem igen där han ville leka i trädgården istället. Jag gav upp på snön och gick in och kokade varm choklad. Sen kom Christin och Adrian på besök och fikade med oss en stund. Mys Pys!

Idag har vi bara tagit det lugnt. Tittade på Mary Poppins i förmiddags... med svensk tal som var udner all kritik och efter det en fika med Cilia och Alice. Sen ville Hampus och Alice ut och åka pulka så vi byltade åter på oss och begav oss ner i parken en stund. Sen blev det Pippi på dom sju haven när vi kom in....

Nu har Hampus gått hem till sin pappa så nu är det lite tomt här... =( Men jag fick en julklapp av Ronnie... =) Gotländsk Senap till julbordet... man tackar och bugar!

Nu väntar tre dagars jobb innan julafton äntligen är här. Julklapparna är klara... nja nästa... saknar en till Hampus och en till Alice men annars så... =) Nu saknas bara rimmen... det är det svåra... men eftersom det inte är ett måste med rim så kommer man inte på nått så skiter man bara i det helt enkelt... Så ingen julstress här inte... och på jobbet måste det helt enkelt vara lugnt denna veckan för vem jobbar egentligen när man kan vara ledig? Tänker ta en långlunch i morgon och byta mina skor som gick isönder när jag och Malin var ute och dansa... så vilt var det... hahah... och så kommer Malin in till Lund eftersom hon ska på rättegång så vi tänkte käka lunch... och på onsadag är det spelkväll som alltid hos mamma och pappa.... jupp... veckan är fullplanerad... sen blir det jul med Sanna, Miia och Yvonne på fredag följt av jobb på Olivers. På lördag är det jul hos mormor så söndag blir verkligen en helig vilodag innan jobb igen innan nyår...

Det blev ett långt inlägg idag... tja så är det ibland... skönt att skriva av sig lite... =)

Och en sak till... JAG HATAR SNÖ!

söndag, december 13, 2009

Dans på Tages!


I går var jag, Malin och Lina ute på Tages och dansa till livebandet Dizel. Vi började hemma hos Malin med drinkar och Abba Singstar och när Aida kom begav vi oss ner mot Tages. Jag och Malin dansade hela kvällen nästan. Dizel spelar gammal hederlig rock som jag och Malin älskar och vi hade superskoj. =)
Idag ringer det i öronen och fötterna känns vilket påminner en om att man nog är för gammal för sånt här... haha! Men vi är helt överens om att vi måste göra om det någon helg. =)
Efter Tages begav vi oss till Olivers där Magnus jobbade och tog lite nattamat innan vi begav oss hemmåt.
Nu sitter jag här i soffan och orkar inte tänka... har dock lovat Malin att hjälpa henne med datorn sen när hon vaknat.

lördag, december 05, 2009

HM's nya kollektion...

Vet inte om ni sett årets underklädeskollektion från HM som pryder reklampelare runt om i stan just nu. Som vanligt kör dom med halvnakna kvinnor som säljknep och tvingar alla att se det vare sig man vill eller ej.

Personligen har jag inget emot det men det finns ju dom som inte uppskattar en halvnaken kvinna som fläker ut sig på reklamen. I Lund är ALLA reklampelare i hela stan klädda med denna reklam så man kan inte undvika att se dem... man har alltså inget val.

Dessutom så undrar jag vilken tröja man kan ha till BH'n på bilderna? Varför ska jag ha två tygrosor på mina bröst? Hahaha... vad tänkte dom?