fredag, oktober 15, 2010

Hur tänkte dom nu?

Jo jag var på Gliese igår så jag har bilder... Ehh?!? Hur tänkte aftonbladet egentligen?

lördag, oktober 09, 2010

Fredag & Lördag


Igår skulle Hampus sova över hos sin kompis Christian för första gången. Han var väldigt uppspelt och har pratat om det hela veckan. Sanna och Christians mamma hämtade dom två busungarna på dagis och åkte till Busfabriken där dom hade busat 3 timmar i streck. Väl hemma hos Christian hade det serverats fiskpinnar och potatismos med chokladkaka till efterrätt och efter lite dans hade dom gått och lagt sig och tittat på Kalle Anka och somnat som två små ljus.


Själv gick jag på inflyttningsfest hos Malin. Det blev en rolig och trevlig kväll och alldeles för mycket dricka. =)

Det blev gamla hederliga partylekar som jag har aldrig... och lite annat. Någon gång mitt i natten begav vi oss mot Tages men när Malin inte kunde hitta sin plånbok så dog allas lust att festa. Efter att 6 personer vänt upp och ner på Malins lägenhet gav vi upp och Malin fick spärra sitt kort och beställa ett nytt. Blev bara en snabb runda inom Tages för att säga hej och sen blev det hamburgare hemma hos Malin och sen hem till sängen.


Gamal som man är så vaknade man bakis och seg. Men sånt har vi inte tid med utan det var bara att dra sig upp och hämta lilleman. Efter att ha handlat lite förnödenheter så bakade Hampus scones till lunch och sen var det dags att tvätta. Medans vi väntade på tvätten blev det en runda till lekparken och sen hem för att ta hand om tvätten. Sen hjälptes vi åt att städa badrummet och sen blev det legobygge.


Nu har vi precis ätit lax och potatis med smält smör och sitter nu och myser i soffan och ser på Bolibompa.

lördag, oktober 02, 2010