lördag, maj 28, 2011

Note so self: Kolla posten oftare!

Var inne på Sia och hittade dessa två bokstäverna för 50 kronor styck. Ca 20 cm höga. När jag betalade visade det sig att det var halva priset så det blev 50 kronor för båda... vilket kap! =)

Nacken har läkt bra nu. Äntligen! Idag har jag duchat som vanligt för första gången och lade om det själv efteråt. Var lite bökigt. Låg på mage på sängen med huvudet hängandes utanför upp och ner men det gick. Var lite yr efteråt bara... =)

Lyckades få feber i går. Och ont i halsen. Febern är borta nu tror jag men är helt matt i kroppen känner jag. Tur det är helg. Mysa ner mig i soffan och lata mig. Fick ställa in en försommarfest i kväll dock som jag sett fram emot men men... hade inte orkat vara där så länge endå så kändes onödigt att gå dit.

torsdag, maj 19, 2011

Fortfarande ont!

Ja det där med knutan i nacken gick ju inte så bra. Förra veckan var jag hos distriktssköterskan och lade om det tisdag, onsdag, fredag och på söndagen lade mamma om det. Denna veckan har jag varit där måndag, onsdag och ska upp imorgon igen. Blev pencilin i måndags då det inte alls läker som det ska. Nu har jag ju inte sett det själv men enligt sköterskan och mamma så är där ett stort hål i min nacke som inte alls vill läka. *suck* Och ont gör det. Knapprar piller som jag vet inte vad, försöker trappa ner nu vilket har gett mig huvudvärk men skam den som ger sig.

Eurovision i lördags. Blev en heldag med Christin och hennes två pågar. Hampus och Adrian lekte bra hela dagen så vi såg dom knappt. Vi åt gott, hemagjord pizza följt av paj... =)
Vann rätt låt? Nja, det var väl inte fel låt i alla fall. Sverige kom 3:A vilket ju var bra och det hade jag varit nöjd med om det inte var för att Italien kom 2:a och dom var ju sååååå dåliga...

Idag var Hampus på skånes djurpark med sin mormor och sin moster. De hade haft det bra och han hade varit väldigt snäll och tålmodig och tittat intresserat på alla djur. När jag kom hem var dom på Hampus gymnastik och efter den gick vi alla och åt på Basilika, thai-mat. Väl hemma blev det en snabb vända in i dushen för lilleman som somnade som en stock sen.

Jag har nu bakat pannkakor som han ska ha med sig imorgon på utflykten med dagis. Till det blir det, till Hampus glädje, en chokladpudding, en liten chokladmjölk och en juice.

Startade datorn innan och såg till min stora skräck att jag inte hade internt. Startade IE som tyckte att jag skulle logga in på Bahnhof om jag ville surfa. Jo det kan man ju göra om man har något lösenord. Ringde till dom och det var så klart kö, låååång kö. 45 minuter senare kom jag fram och han sms:ade snällt mina inloggningsuppgifter och förklarade att de hade tagit över DHCP-utdelningen så nu behövde jag logga in och aktivera min dator hos dom. Jag kunde aktivera hur många datorer jag ville men varje dator måste aktiveras. En väldigt bra ide kan jag hålla med om för nu kan ingen surfa på mitt bredband utan mina inloggningsuppgifter men dom kunde ju skickat lösenordet först... Och vi har haft mycket problem med just DHCP-utdelnignen när LA-net har skött det så hade det inte varit för 45 minuter utan internet så hade jag varit lite gladare. 45 minuter utan internet är en evighet... Jag vet, i-landsproblem men man måste faktist kolla sin facebook så fort hampus har somnat... hur ska man annars veta om jorden går under eller ej? Nu tänker alla, herregud vad hon är gnällig och beroende... må så vara. Sanna förstår mig... Haha!

Nä nu ska jag slappna av framför FB en stund innan jag ska knappra tabletter och sova. I morgon är det fredag och det är vi glada för. Vet inte om jag hade orkat så mycket mer denna veckan annars, man blir rätt trött av att ha ont.

måndag, maj 09, 2011

Ont!

Idag hade jag tid hos läkaren för att ta bort en fettknuta som jag hade i nacken. Har haft den i rätt många år men den har inte gjort ont så den har fått vara kvar. Men så när jag gick på pencilin sist så växte den och började göra ont.

Fick en jätte trevlig läkare på Laurentii Kliniken i Lund. Han trodde det var en talgkörtel men han sa att han inte kunde veta säkert vad det var innan han öppnat och kollat. Så efter en massa stick med bedövning så skar de upp och tittade och jo det var en talgkörtel. Dock låg den lite dumt till i nacken där det gick en massa nervbanor så han våga inte skära bort hela för den låg så djupt. Han lade istället i ett medel som ska få den att ruttna inifrån och sydde sedan med 4 stygn. Stygnen sitter lite löst så det som är där inne ska kunna komma ut.

Han hoppades att det skulle gå bra men om det inte gjorde det så blir det remiss till sjukhuset som hade bättre utrustning för att gå in och orientera bland nerverna så jag inte fick några skador på dem.

Efteråt gick jag tillbaka till jobb, åt lunch och satte mig att jobba igen. Då började bedövningen släppa. Det började göra ont och jag blev yr och ju mer bedövningen släppte ju värre blev det. Kunde inte koncentrera mig på någonting så jag åkte hem. På tåget hem höll jag på att svimma. Det tog all viljestyrka jag hade för att inte hoppa av bussen och spy... Mådde skit med andra ord och hade ont så in i helvete. Gick och la mig när jag kom hem och somnade rätt snabbt.

Vaknade ett par timmar senare och hade ännu ondare vilket jag inte trodde var möjligt. Har fortfarande ont och kan inte ligga bekvämt, gör ont hur jag än gör. Mår skit i kroppen, illamående och yrsel, tror jag fått feber också vilket nog bara är kroppens svar på smärtan. Fick en tid till distriktssköterskan på onsdag morgon för att lägga om såret och tvätta det men såg nu att jag nog hade behövt göra det redan nu eller imorgon. Får se hur jag mår imorgon. Gör det inte mindre ont stannar jag hemma och då kan jag ju gå till distriktssköterskan och lägga om såret.