onsdag, augusti 24, 2011

Val av klänning.

I mitt sökande efter klänning till festen hamnade jag till sist i valet och kvalet mellan följande tre klänningar. Efter mycket noga övervägande och lite råd från Hampus och Malin så blev det en av dom. Kan ni gissa vilken? En ledtråd är att det blev den som både Hampus och Malin tyckte skulle vara finast på mig. =)






måndag, augusti 22, 2011

Skolstart!

Jag vet att jag inte har skrivit på länge men har bara inte orkat. Jag och Hampus har haft semester och vi har farit runt och hittat på en massa skoj. Vi har varit och shoppat i Lund följt av Bilar 2 på bio. Vi har varit i Höör och hälsat på Linda och hennes pågar. Vi har varit i Köpenhamn på Exprimentarium, vi har varit på Center Syd och shoppat med min mamma och vi har varit i Perstorp och hälsat på Sanna. Sen har det varit simskola varje vardag och diverse cykelturer eftersom det är det som Hampus hällst vill göra.

Sen började ju lilleman skolan i torsdags. Kl 9 var det dags för samling på skolgården och han hade inga problem att lämna mamma och gå med fröknarna och sin nya klass. Han hamnade i samma klass som kompisarna Bella och Nikolas, Förskoleklass A, och i B går kompisarna Christian och Victor så han ska nog klara sig.

I fredags var det skola mellan 9 och 13 följt av den första timmen på Fritids. Det hade också gått bra och han hade ingen lust att gå hem när jag hämtade honom.

Att jag ska fylla 30 år känns lite konstigt men det som gör att jag känner mig gammal är att Hampus började skolan. Han såg så mycket större ut när han lämnade skolgården och gick in i klassrummet. Var tog tiden vägen? Och så är han mitt i 6 års trottsen... *pust* Det tillsammans med sommarlov som inte har samma rutiner som alltid annars frambringade ett litet monster som inte gärna lyssnar på någon. Så även om det var skönt att få lite barnfri tid när jag lämnade honom hos hans pappa i går så är det redan tomt här utan han. Men han kommer hem igen på lördag. =)

Och nästa lördag är det dags för fest. Det måste man ju ha när man blir 30. Efter vääääääldigt mycket letande både i butiker på stan och på nätet så hittade jag äntligen en klänning på tradera som jag nu har ropat hem och som är på väg med posten. Nu får vi bara hoppas den passar också annars får det bli en tripp till sömmerskan (mamma). Och idag var jag och Malin ute och kollade lite i butiker och vi har nu planerat hennes kläder och min sminkning också. =)

Och maten är planerad. Nu ska det bara handlas hem och lagas till vilket jag kommer att spendera hela nästa fredag åt. Vill hellst att allt är klart på fredagen när jag går och lägger mig så jag kan ta sovmorgon och sen ta hand om mig själv i lugn och ro. Malin hjälper mig med städning och mamma kommer in på fredagen och hjälper mig ställa iordning.

Även om det är mycket att göra och det känns lite smått stressigt och man är lite oroligt att festen inte blir bra så ser jag fram emot det och hoppas verkligen det blir så kul som jag hoppas.

Bilder på klänningen får ni så snart den kommer i posten. Om jag kan få kameran att fungera...