måndag, april 13, 2009

Då var liten ett år äldre!

I helgen hade vi kalas för den här lilla killen fyllde 4 år. Började i fredags med barnkalas på pirat-tema vilket såg ut att vara en höjdare. Benjamin och Jonathan kom med sin pappa och Isabelle kom och Adrian kom. Blev lite presenter och senare på kalaset kom en STOR present.



Sen var det dags för kalas igen på Söndagen då mormor, morfar, moster, morbror och gammelmormor samt Sanna kom. Mormor, morfar och gammelmormor hade hittat en STOR traktor till Hampus vilket han har önskat sig i 2 år nu så det var på tiden. =)


Här är då studsmatan som han fick på fredagen. Den huserar numera på balkongen och har använts flitigt hela helgen. Dock trodde vi att den skulle vara bra för Hampus att göra av med energi på men det verkade som om den gav mer energi än den tog.... får inte ihop den matten.







Sanna hade så klart gjort tårtan både på fredagen och på söndagen. Eftersom kameran strejkade på fredagen har jag just nu bara bilder från söndagens kreation men är man nyfiken kan man tjuvkika på Sannas blogg... eller vänta på att jag lägger upp dem...



Och fast att det är 4½ månad kvar tills jag fyller år så fick jag utemöbler av mamma & pappa. Väldigt fina så man tackar och bugar. =)





Inga kommentarer: