lördag, januari 30, 2010

Avtackning av chefen!

I går gick min chef i pension... lite halvt ofrivilligt men vid 67 år så måste man det... =)
Vi tackade av honom med kaffe och tårta och presenter som vanligt och sedan återgick alla till jobbet. Han beklagade sig lite att han inte ens fick en lunch när han gick i pension och allt och tyckte vi varit lite snåla... mohahah!

När hans fru kom för att hämta honom var planen att låta dem köra iväg och sedan stanna bilen på vägen ut och be honom komma med in en stund... men han ville tvunget visa frugan lokalerna där en massa människor gömt sig som "gått hem och gått till tåget"... så alla sprang upp på ovanvåningen som var den plats de kom till sist, bålen åkte upp på bordet, ljuset släcktes ner och så väntade vi.... å så SUPRISE!

Han var i chock... han hade inte väntat sig det... hihi!
Så minglade vi och sedan tog några med honom ut på en promenad medans vi andra packade ihop och begav oss till Grand. När vi alla kommit dit och satt oss kom chefen som återigen var i chock. Blev en trevlig middag och han fick ännu mer presenter... Nästan alla från it-avdelnignen var där vilket visar hur saknad han kommer att vara.

Efteråt var vi några som gick till John Bull för en drink innan vi gav oss ut i snökaoset och alla försenade tåg...

Något vi gav honom som var väldigt fint och som han blev väldigt rörd över var ett fat med Stenar... nu tycker ni det låter lite snålt kanske men han heter Sten och på varje sten hade alla skrivit ett ord eller en hälsning så som "det blir tomt" "puss" "ta det lugnt" osv och så våra namn.

Så ett stort tack till Sten och stor saknad.

Inga kommentarer: