söndag, november 07, 2010

BIO!

I fredags bar det av till M-holm efter jobb där Hampus väntade då mormor hämtat han på dagis. Senare kom Moster Anna och Tobias med sin snart-sambo Josefine och hennes vovve Yochi. Vi åt middag och spelade sen spel med Hampus och han lekte så mycket med hunden att stackars Yochi sov gott efter en stund, en väldigt lång stund. Vad som var mest förvånande var att Hampus inte somnade...

Trotts en sen kväll så vaknade Hampus med tuppen i lördags... suck! Efter att vi tagit oss igenom en väldigt sömnig förmiddag så åt vi lunch och sen kom min mamma och hämtade oss. Vi åkte till Lund där det skulle gås på Bio. Efter mycket velande hade Hampus valt ut Sammy's Äventyr i 3D. Den var väl som barnfilmer är mest... söt! Dock många häftiga effekter i 3D när dom simmade i havet. Men trotts att filmen bara var 1½ timme lång så var det många barn i salongen som undrade när filmen var slut efter bara en timme. Så också Hampus... han fick hålla sig sysselsatt med sitt godis dock.

Efter Bion blev det McDonalds och Hampus var inte på sitt bästa humör. Det klagades över att leksaken var en bok, och att boken inte var bra, och att det var jobbigt att äta, och att han inte fick mer godis... kan konstatera att Hampus inte ska äta godis helt enkelt, han blir så grinig när hans blodsocker går upp och ner. Dock somnade han tidigt för att vara lördag. Redan kl åtta hade han deckat i sängen så jag fick en lugn och skön kväll... som dock övergick i att konstatera att det inte finns nått att titta på på TV en lördagkväll och att jag fick huvudvärk.

Söndagen började vi med att handla och efter lunch gick vi ut. Hampus på cykel och jag till fots... turen gick till Wrangelska-parken där vi lekte en bra stund innan vi gick vidare till teater-parken där vi lekte en stund till. Sen gick vi hem och fikade och städade sedan badrummet... Hampus kunde konstatera att det nog var rent när vi var klara för det luktade badhus... och det var mycket intressant att se hur det såg ut under badkaret när mamma skrubbade där med klorinet. Hampus diskade gallret till avloppet och konstaterade att han inte skulle ha långt hår för det var äckligt. Haha!

Sen slappade vi... framför varsin dator. =) Vi pausade en liten stund och städade Hampus rum sen slappa vi lite till. Sen satte vi in maten i ugnen och slappade lite till. Sen åt vi och sen blev det mys i soffan. Mys i soffan övergick i mys i sängen med en bok och nu nannar han sött.

Imorgon är det åter måndag... suck! Lovet är slut så det blir att göra igen på jobb... ingen Hampus när jag kommer hem...

Men julen närmar sig... med stormsteg dock men det är så mysigt med jul. Har knappt börjat med julklapparna. Mammas är ju enkel och Annas och Tobias är så gott som klara. Hampus har jag ingen aning om vad han ska få än och dessutom ska det fixas en julkalender med paket i har han bestämmt. Men efter allt stök och all stress kommer julafton och då är det värt det för det är den bästa dagen på året =)



Inga kommentarer: