onsdag, december 25, 2013

Jul, jul, strålande jul!

Julafton firades hemma hos mina föräldrar som vi alltid gör. =) Det var jag, Hampus, föräldrarna, mormor och Tobias. Ja, Yoshi var oxå med.

Kaffet serverades kl 14 och kl 15 var det Kalle som vanligt. Sen blev det julklappar. Hampus var väldigt nöjd i år trotts att han inte fick så många paket. Han fick en iPad med skal och ett presentkort att köpa appar för av oss alla. Av Malin fick han kulor som han knappt släppt ur sikte sen dess, av sin morfar fick han lite lego och fotbollskort.

Själv fick jag en digital köksvåg, en verktygslåda med lite smått och gott i, pengar och smartphone-handskar. Mycket nöjd! Jo, fick ju två tavlor av syster-yster också. Kinesisk kalligrafi... det var ljuden för mitt namn på den ena och Hampus på den andra.

Sen blev det julmat, massor av julmat, och sen gröt. Mums!

Anna ringde via skype vid 19. Hon skulle iväg och fira jul med någon familj hon träffat på Nya Zeland.

Sen spelade vi spel och umgicks innan vi körde hem. Blev en sen natt men vi somnade gott.

Har dragit på mig en dunderförkylning lagom till jul. Dock är det kaffe hos mormor idag så får ta mig i kragen och orka helt enkelt. Nässpray och smärtstillande håller mig på fötterna. =)

Imorgon blir det julkaffe hos Yvonne innan julen är över för i år.

På fredag blir det jobb innan en välförtjänt helg. Förhoppningsvis har förkylningen släppt tills dess så man kan får någt gjort iaf.

GOD JUL!