söndag, november 21, 2010

Helg!

Helgen kom och gick i en väldig fart.

Igår åkte vi ut till m-holm och mamma kom och hämta oss och på vägen åkte vi in om Coop och handlade. Till Hampus lycka hade de balonger, ansiktsmålning och fisdam till alla barn men fy så mycket folk där var.

Väl i m-holm blev det lunch och sen bar det av till Christin och pågarna för att äta våfflor. När vi fått i ungarna våfflor så gick de å lekte och jag å Christin kunde dricka kaffe å snacka skit.

Sen bar det av hem till mamma & pappa igen för middag. Det blev, på Hampus beställning, panerad plattfisk med potatismos. Det gick ner utan problem och sen åkte han ner i badet medans jag å pappa städade köket.

Sen blev det mys framför TV:en med lite spel å chips och Hampus somnade gott på vägen hem.

Idag kom Miia och hämtade lilleman redan kl halv tio för de skulle åka till busfabriken. Själv gick jag och åt frukost på EH med Sanna och Yvonne och sen blev det städning och matlagning här hemma.

Nu sitter jag å väntar på Hampus som är och leker hemma hos Miia och Mattias. Lasangen är lagad och ska bara in ugnen snart och köket är städat och har hunnit plocka lite annat. Sen ska badrummet städas av lite också men det får vänta. Hampus tycker om att hjälpa till att städa där så gör jag det utan honom så blir han väl sur.

Imorgon är det dags för jobb igen men nu är det inte många veckor kvar till jul. Dags att börja tänka på julklapparna kanske. På fredag bär det av till Örenäs Slott med jobb där vi ska stanna till lördag. Mys! Men det är en del att göra på jobb innan det så det är bara att ta ett djupt andetag och sätta igång... men först fortsätter vi söndagsvilandet... =)

2 kommentarer:

Anna sa...

Är du säker på att din son är släkt med dig? Gillar han att städa badrummet?

Åse sa...

Han tycker det är roligt med sprayflaskan och när mamma skruvar i sär rören och rensar avloppet... fast han tycker om att torka av med när han sprayat med sin sprayflaska... och sen får man ju ha roliga latexhandskar på sig... mycket roligt med badrum ju!