lördag, juni 01, 2013

Regnigt men varmt!

Dagen spenderades i M-holm då Hampus ville åka ut och leka med sina kompisar där. Vi cyklade ner till Christin och pågarna och lekte i trädgården. Det var varmt och solen sken så pågarna lekte i vattenspridaren och hade vattenkrig.

Lagom till Christin fått klart pajerna och kaffet började det regna. Vi trottsade vädret och satte oss och fikade i regnet. Var varmt och skönt även om det trillade vatten från molnen. Regnade inte så länge... sen var det sånt av och till väder hela eftermiddagen. Lite regn, lite sol...

Sen cyklade vi hem till min pappa för att äta middag. Lagom till vi fått fram grillen så öppnade himlen sig och det kom ett skyfall utan dess like. Alla stuprännorna svämmade över och pappa och Hampus sprang och rensade dom det var stopp i. Hampus ville mest hoppa i vattenpölar så det gjorde han, i shorts och sandaler. När han var klar var han blöt från topp till tå. Han log med hela ansiktet där han stod i regnet och berättade glatt att han lagt sig för att simma i en jättestor vattenpöl. Jaja, han var glad i alla fall. =)

Så han åkte in i duschen och fick på sig rena, torra kläder. Sen blev det middag. Kunde inte sitta i uterummet för ljudet från regnet gjorde så man inte kunde höra sina egna tankar där ute.

Regnet slutade lagom till vi skulle åka hem med bussen som tur var. Nu är vi hemma i sköna soffan... =)

Inga kommentarer: