söndag, september 01, 2013

Ett år äldre!

Igår fyllde jag ett år äldre. Hade bjudit in till lunch med familjen. Mamma, pappa, mormor, tobias, maria, sanna, yvonne och så kart Hampus. Blev en riktigt mysig lunch med min bästaste familj.

Fick fina presenter oxå. En stor tavla, biobiljetter, burkar till kaffe och te, en liten peng och så köksgardinerna som jag redan fått bidrag till av mamma & pappa.

Efter alla gått hem och Hampus åkt med hem till sin mormor och morfar så gick jag och la mig för att försöka få ett par timmars sömn, Gick så där... grannen gick  in och ut och slog i dörrarna så allt skallrade... i två timmar... ingen aning vad hon gjorde...

Sen bar det av mot Lund för att möta upp Malin när hon slutade jobba klockan 19. De gamla planerna på att åka och dansa hade skrotats och dom nya planerna var att gå ut i Lund. Vi gick och åt på Burger King och då fick vi en ny briljant ide att vi skulle gå på bio klockan 21. Men Lund visade inga filmer så sent så vi fick bokat biljetter på Entré i Malmö istället så efter maten bar det av med tåget mot Malmö.

Vi åkte upp på Entré och hämtade ut våra biljetter och gick sen och tog en öl på O´Learys intill. Efter bion bar det av mot Lilla Torg där vi tog en drink och sen lite vin. Och lagom till vi kommit i gång och inte alls ville åka hem eftersom vi hade det jättetrevligt så var det dags att gå till tåget eftersom sista tåget från Malmö går 00:44.

Vi tänkte fortsätta i Landskrona men när man suttit på ett tåg och en buss i 45 minuter så var man inte lika sugen på att fortsätta längre. Tröttheten hade smugit sig på och vi var inte alls på G längre.

Så det blev nattamat och sen hem och sova. Sov till klockan halv tolv idag och det kändes skönt att kunna göra det.

Sen bar det av hem till Malin för att sätta upp gardiner och sen hem för att möta upp min son. Det var en stort smilande son som kom hem. Han var på superhumör efter en tur i skogen med sin mormor & morfar.
Dock hade de inte undkommit regnet så han hade en dyngsur jacka och dyngsura skor. Dessutom hade han ramlat i ankdammen igår kväll på kvällsrundan med morfar... han hade snubblat... haha!

Nu blir det söndagshäng i soffan resten av kvällen. =)

1 kommentar:

Malin sa...

Och du fick faktiskt äppelkaka som tack för hjälpen med gardinerna. Du glömde ju det viktigaste!!