söndag, juli 20, 2014

Semestervecka 2 och 2½

Vi har mest bara varit den senaste veckan.

I onsdags åkte vi dock till Kullen och klättrade i Nimis. Ner var väl ok men upp från Nimis... hur fan tänkte vi när vi gav oss ner där frivilligt? Slutade andas lite på vägen upp och fick vila men upp kom jag, inte för att jag orkade egentligen men för att jag är envis. ;)

Hampus hade kul i alla fall. Han kan nog inte få nog av att klättra. Väl uppe fick vi glass och då glömmer man ju hur jobbigt det var.

Torsdag var det möte på BUP och sen en god fika med Yvonne. På kvällen blev det fika och dans på slottscafeet.

I fredags åkte vi ut till mamma och pappa och slöade i trädgården hela dagen bara. Tog tåget hem och hamnade i värsta tågkaoset. Från Teckmatorp kom vi dock till Kävlinge där det blev en väntan på 40 minuter innan vi kunde åka hem mot Landskrona. Men hem kom vi... alltid något. =)

Idag begav vi oss mot Bjärred för att fira Christins födelsedag på stranden.
Vi hade ett par ärende på stan först sen tog vi tåget mot Lund och där en buss mot Bjärred.

Christin bjöd på jättegod Chili con Carne med tillbehör. Barnen badade och byggde sandslott för glatta livet. Sen blev det kaffe och tårta på lekplatsen och sen kubb och mys på stranden i solnedgången. Helt perfekt eftermiddag och kväll för oss alla. Blev sent hem men det gjorde absolut inget. Efter en dusch somnade Hampus som ett litet ljus och snarkar nu för fullt. =)

Imorgon blir det en dag hemma. Vi ska bara vara, städa lite, mysa och se film och äta vad vi vill och när vi vill. Sen ska Hampus till pappa en vecka. Blir tomt utan honom nu när vi varit hemma med varandra i 2 veckor men samtidigt lite skönt att få vila lite och inte ha någon som måste aktiveras hela tiden. Ett par dagar kommer det säkert kännas skönt innan jag blir rastlös och saknar honom...

Inga kommentarer: