onsdag, juli 09, 2014

Semester vecka 1

Då var första semesterveckan till ända. Direkt efter jobbet förra onsdagen åkte jag och Hampus ut till Marieholm för att passa mina föräldrars hus. I paketet ingick en bil och en trädgård som skulle vattnas. Ja alltså trädgården, inte bilen, den skulle bara tankas.

Torsdag
Första dagen blev det en tur till Eslöv för inhandling av förnödenheter på Domus. Tog med en kylväska så vi kunde lägga maten där i medan vi gick en runda på stan. Det blev lite shopping och en glass.

Sen fortsatte vi till Trollsjön där det var något för barn. Hampus fick ballongdjur och lekte med stora såpbubblor och testade lite cirkuskonster. Sen åkte vi och åt på McDonalds och sen tillbaka till Trollsjön där det blev musikkryss med Markus och Ayla från Bolibompa. Vi hade jättekul! =)

Fredag
Vi styrde färden mot Perstorp för att hälsa på Sanna, Jonas och Fanny. Blev en dag i trädgården efter en kopp kaffe och vi stannade på en bit grillat och kom inte iväg hem förrän sent om kvällen.

På vägen hem körde vi upp om Karaby Backe och tittade på solnedgången innan vi åkte hem och nannade.

Lördag
Vi började dagen med att blåsa upp Hampus pool. Det tog ju sin lilla tid. Sen skulle den ju fyllas med vatten också. Han hann dock bada lite på kvällen. Annars slappade vi mest i trädgården i vars en solstol.


Söndag
Lördag kväll bestämde Hampus och Malin att vi skulle köra till Teppeshusen och hälsa på. Så sagt och gjort... Vi åkte till havet och fick en glass på vägen därifrån. Hampus och Kent bestämde att vi skulle till Mölle och spela minigolf så då gjorde vi det och där passade pågarna på att äta en glass till. Sen hämta vi pizza i Viken som vi åt hemma hos Malin och Kent innan vi körde hemåt igen.

Innan vi körde och badade hittade Hampus en ödla han vill behålla som husdjur. Den var dock fridlyst och fick släppas ut igen. Hampus var inte alls glad på mig efter det men som tur var är han inte långsint. ;)


Måndag
Vi skulle egentligen inte göra någonting men fick köra mormor till vårdcentralen. Väl hemma passade jag på att tvätta och dammsuga lite när jag ändå var igång. Annars blev det mest trädgårdshäng i solstolen för mig och bad i poolen för Hampus.

Tisdag
På eftermiddagen hämtade vi hem Eliott från dagis och Adrian från fritids och tillsammans med Hampus hade de vattenkrig men vattenballonger som jag förberett under förmiddagen. Sen busade de mest och badade i poolen och jag satt mest och njöt av deras underbara skratt.

Efter sitt jobb kom mamma Christin med kyckling och jag hade gjort pommes och så blev det middag för alla små hungriga pågar.

Onsdag
Vi körde till Dalby Stenbrott med moster Anna (syster-yster) för lite picnic. Hampus glömde badkläderna hemma men det gick lika bra att bada i kalsonger. Han ville så gärna hoppa från klipporna som dom stora pågarna och han vågade sig till sist på en som inte var så hög. Nästa gång har han bestämt att han ska våga hoppa från en högre. =)


Förutom att det har blåst idag så har det varit varmt och fint. Fast hade det inte blåst hade vi nog inte stått ut i värmen. Imorgon torsdag ska huset återställas innan ägarna kommer hem igen. Sen är vår första semestervecka över för denna gången. =)

Inga kommentarer: