onsdag, november 25, 2009

Ullared!

Idag bar det av till Ullared med Malin. Det var ett äventyr bara att få bilen att fungera kl 8 i morse. Malins bil hade stått för länge så batteriet hade dött. Kim kom för att starta oss dock men hade glömt startkablarna så han bogserade igång oss. Sen bar det av till Statoil för att pumpa däck och fylla på bensin och vatten i bilen och SEN kunde vi köra till Ullared.

Var där uppe strax innan kl 11 och det var ingen kö men massor av folk inne i varuhuset... ISCH!
Vid damavdelnigen hade jag tröttnat på folk och bara körde och brydde mig inte längre... hehe
Blev inte så jätte mycket så låg lätt under budget. Det inhandlades:

* Tröja och två linnen
* Turkost bälte
* Hello Kitty BH och trosa
* 2 pyjamasar till Hampus
* Kalsonger till Hampus
* Julklapp till mamma, anna och tobias
* gardiner
* spelet Brainstorm
* Rory bil till Hampus i julklapp
* adventsljus till mamma
* fryspåsar =)
Hmmm.... det var nog allt... var säkert nått litet till men det var det viktigaste.

När vi kom ut ur varuhuset så ösregnade det och vi hade låååångt till bilen. Vi var genomblöta när vi kom till bilen där vi packade in allt och gick tillbaka för att gå i alla dom andra butikerna runt om. Först blev det MartinShop där det blev en ny leksak sen väskaffärer och skoaffärer där det blev en ny väska.

Vi kom sen på att vi var hungriga men BK var fullt och hade inga bort lediga så vi tog med maten till bilen och åt där innan vi körde hemmåt.

På väg hem svängde vi in om Halmstad till Malins kompis Helena som hade bakat en kladdkaka lagom till vi kom. Blev en snabb fika där innan vi körde vidare hem.

Nu är man lagom seg och mör men ingen vila hägrar närmsta dagarna. Imorgon är det fest efter jobb med jobb... vi ska till malmö och äta och bowla så det blir en sen kväll och sen ska man upp och jobba igen fredag då jag så lyckligt stänger och jobbar till 17... YAY! Lördag blir det städning för hela slanten innan jag får gäster lördagkväll. Några kollegor och vänner kommer över på middag och spelkväll. På söndag blir det så mycket vila som möjligt men ska dock tvätta och gå på Bio med Malin... pust... det var den veckan det och snart är det jul... haha.

2 kommentarer:

Miia sa...

Lät riktigt trevligt, förrutom regnet då... Jag tycker det är jättetråkigt att jag inte kan komma på lördag!!! :-(

Åse sa...

Tycker jag med... å pågarna med för dom klagar på att det blir för lite tjejer =)