onsdag, juli 03, 2013

Semester dag 7 - Ännu ett oväntat äventyr

I dag stod det åter igen en sak på schemat, åka ut till Malins koloni.

Men eftersom vädret kändes sådär så kände vi inte för att sitta där och uggla så vi packade picnic-korgen och begav oss till Karlslundsparken istället och satte oss och ugglade där istället medan Hampus lekte.

När vi tröttnat på det cyklade vi vidare till kolonin i alla fall för vi hade ju lovat Malins mamma att kratta gången så det gjorde vi. Under tiden fick Malin den briljanta iden att åka till Helsingborg... Så sagt och gjort... vi cyklade till stationen och tog tåget till Helsingborg.

Där gick vi till Stadium, åter igen, för att se om de hade regnbyxor till Hampus. Nej, det hade dom inte men vi kom ut med en skateboard istället. Sen en rask promenad till Söder där det blev mat på Max. Sen ytterligare en rask promenad till Knutpunkten för att ta tåget hem.

Sen en cykeltur ner i stan för lite glass på torget och sen landade vi vid skateramperna. Medan Hampus övade på det där med att åka skateboard satt jag och Malin och kände oss allmänt gamla bland tonåringarna. Vi funderade på om vi kunde göra om sofforna och borden byggda av laspallar till en lyxig launchhörna om vi hämtade ner en duk, vinglas, ost, kex och vin men insåg att det nog inte skulle hjälpa så mycket... Vi satt och lyssnade på dom coola tonåringarna när de snackade och kände oss ännu äldre när vi inte förstod ett ord av vad som sa...

Efter en stund kände vi oss mest i vägen och tyckte vi skulle hem, det tyckte inte Hampus. Fick dra han därifrån, det gick till sist.

Nu är vi hemma och har landat skönt i soffan och härifrån tänker jag inte röra mig förrän Hampus sak i säng...

Inga kommentarer: