söndag, augusti 11, 2013

Sjuka!

Hampus kom hem från pappa igår och mådde si så där. Hade haft feber under natten och mått illa under dagen. Dock verkade han må bättre så vi bestämde oss för att bege oss ut till Malins kolloni för kräftskiva trotts allt. 

På väg ner mot cyklarna sa han: Mamma, titta nu inte mot träder, titta åt andra hållet. Där är en stor spindel som du inte kommer tycka om att se.
Sen tog han bort all spindelväv på min cykel med sina bara händer och dödade till sist en spindel som satt på trampan. Han har blivit stor min lilla påg. Och han gjorde allt för att jag inte skulle bli rädd. =)

Sen cyklade vi ut till kollonin där det bjöds på paj. Sen blev det kräftor. Anki var helt övertygad om att åskvädret som vi hörde inte alls skulle komma med regn till oss. Det  hade hon bestämt! Men det blev mörkare och mörkare och när vi var nästan klara så kom regnet. Vi rusade in med alla grejorna och kom in lagom till himlen öppnade sig och regnet öste ner. 

Och så klart började Hampus få feber igen. Var tvungen att vänta ut skyfallet dock innan vi kunde cykla hem. Väl hemma hade han fått frossa så det blev alvedon och sängen för honom. 

Idag vaknade jag med tilltäppt näsa och feber. Nu har näsan släppt men satt sig i bihålorna istället och halsen gör lite ont. Hampus är lite piggare men har fortfarande lite feber. Tanken idag var att vi skulle storstäda och tvätta. Tvätten blir klar men städningen orkar vi inte. Vi har städat en del men blir helt slut efter bara en liten stund pga febern. Blir till att stanna hemma imorgon oxå och då får jag väl fortsätta städningen. 

Kvällen nu bjuder på bakad potatis till middag och fortsätta med tvätten. 

Inga kommentarer: